PROGRÉS explica la seva CANDIDATURA barri a barri

De la Colònia Güell a Sant Roc. De Sant Roc a Cesalpina i d'allà, al Centre, Can Lluch, Can Via, Pla de les Vinyes, Pineda...




Els pilars de la proposta de PROGRÉS són el seu PROGRAMA, el seu EQUIP i la seva proximitat amb el POBLE.

Un PROGRAMA elaborat des de la base amb l'esperit d'integrar les necessitats i la personalitat diferenciada de cada barri. Un EQUIP basat en persones amb llaga experiència associativa, professional i d'implicació al poble. Un POBLE que és el principal interès i que forma part ineludible del projecte.

Aquests dies l'alcaldable GERARD SEGÚ, l'EQUIP de PROGRÉS i les persones que hi col·laboren estan fent un esforç especial per fer arribar tots aquests elements de la CANDIDATURA al màxim de persones del municipi, per informar-les, per debatre i per escoltar i continuar construint el projecte de futur del municipi.

Diumenge 8 de maig es va presentar la candidatura a la Colònia Güell, la setmana passada es va iniciar el porta a porta per entregar en mà el PROGRAMA als veïns i veïnes, aquest cap de setmana passat s'han fet presentacions a Sant Roc, Cesalpina i a la Societat Recreativa per al Centre, Can Lluch, el Pla de les Vinyes i Can Via. I els propers dies continuem amb el porta a porta per tot el municipi.

TROBADES SECTORIALS

PROGRÉS també es reuneix amb grups sectorials per aprofundir en el projecte per a cada col·lectiu. Ja s'ha reunit amb joves i es reunirà amb comerciants i alters sectors importants del muncipi.